Scheveningse Luikjes terug naar zee

21 DECEMBER 2017


Op 1 december spoelden de Scheveningse Luikjes aan, om tijd en aandacht te schenken aan senioren. Donderdag 21 december heeft Wim Deetman, oud-burgemeester van Den Haag, de luikjes terug gegeven aan zee. Op deze dag stond de levensgrote adventskalender op de historische logger SCH-236, in de tweede binnenhaven van Scheveningen waar het laatste luikje werd geopend.

Ondernemers, instellingen en particulieren hebben de afgelopen periode meegedaan aan Scheveningse Luikjes om samen tijd en aandacht te schenken aan senioren. Er zijn mooie onderlinge verbanden ontstaan en veel bedrijven zoals Rabobank, Picnic, Pathé, Kurhaus, Zuiderstrand Theater en anderen geven het luikje nog eens door in 2018! Scheveningse luikjes staat op de kalender op Scheveningen.

Scheveningse Luikjes is tot stand gekomen door financiering door de Europese Unie, Het Europees Fonds voor regionale ontwikkeling en gemeente Den Haag. Kansen voor West is het gezamenlijke investeringsprogramma van de vier Randstadprovincies en de vier grote steden. Het zet EFRO in voor economische groei.