Zomereditie Scheveningse Luikjes tijdens Feest aan Zee!

7 JUNI 2018

Op 16 juni is de aftrap van de zomereditie van Scheveningse Luikjes. Op deze dag worden voor senioren diverse activiteiten georganiseerd om tijd en aandacht aan senioren op Scheveningen te schenken.
Tijdens de donkere maanden wordt er veel aandacht besteed aan eenzaamheid onder senioren maar juist in de zomermaanden zijn veel ouderen alleen. De kinderen en verzorgers zijn vaak op vakantie en veel senioren missen dan vaak een stuk gezelligheid.

Scheveningse Luikjes bezoekt tijdens vlaggetjesdag ouderen op Scheveningen om samen een haring mee te eten. Deze mobiele haringpartij stopt o.a. bij zorginstelling de Eshoeve, Buurtcentrum De Malle Mok en wijkvereniging Scheveningen.

In de avond zijn senioren uitgenodigd voor een concert van Festival Classique in de Lourdes kerk. Scheveningse Luikjes begeleidt, samen met vrijwilligers van de Wijkvereniging Scheveningen, de ouderen hier naartoe.

Kortom de zomer is ook voor senioren op Scheveningen een Feest aan Zee!