haringparty

Mobiele haringparty verwent ouderen tijdens Vlaggetjesdag

16 JUNI 2018

Op 16 juni reed voor het eerst, in samenwerking met Picnic, een “mobiele haringkar” op Scheveningen. Bij diverse verzorgingstehuizen zoals Uiterjoon, Eshoeve en Oldeslo werd bij de bewoners haring gebracht. Voor sommigen was het jaren geleden dat zij op Vlaggetjesdag konden genieten van een Hollandsche Nieuwe.

De mobiele haringparty was onderdeel van de zomereditie van Scheveningse Luikjes Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door Nelisse Makelaarsgroep, VIS en Feest aan Zee.
Na het bezoek aan de verzorgingstehuizen werd in de avond met senioren een concert bezocht van Festival Classique in de Lourdeskerk. De reacties van de van de bezoekers waren bijzonder enthousiast en iedereen had genoten van de bijzondere avond. Kortom het dagje Feest aan Zee voor senioren was meer dan geslaagd!

Scheveningse Luikjes wil ook in de zomer tijd en aandacht aan de senioren op Scheveningen schenken. Ouderen zijn juist in deze periode vaak alleen omdat de kinderen en verzorgers op vakantie zijn. Hierdoor missen veel senioren een stuk gezelligheid. Scheveningse Luikjes is ook de komende maanden actief om deze senioren wat extra aandacht te kunnen geven.